Снимка PexelsИзточник Овен Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова

...
Снимка PexelsИзточник Овен Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова
Коментари Харесай

Първата зодия се оказва между две враждуващи страни днес, а последната ще има романтични моменти

Снимка Pexels

Източник 

Овен
Ситуацията през днешния ден ще бъде доста забъркана и по тази причина би трябвало да се подготвите. Вие ще се окажете сред две враждуващи страни, и имайки поради Вашата смелост, с която по този начин се славите, безспорно ще съумеете и да потушите спора. Възможно е, да се сблъскате с нечия злоба или засегнатост, и тогава би трябвало да помолите приятелите си за помощ, защото би било доста мъчно да се справите с това независимо. 

 
Телец
Домашна отмора и релаксация са най-подходящите занимания за този ден. Не е належащо да се стремите към нови чувства, тъй като надали ще се окажат приятни. По-добре е желанията Ви да бъдат за привичните приятни занимания. Чувствителността Ви към физическо натоварване е нараснала и по тази причина в случай че се занимавате със спорт, това би трябвало да стане под наблюдението на умел треньор. Има възможност за пораждане на спорове с роднините. Несходството във възгледите по доста значими въпроси единствено по себе си е неприятно, само че различията може да се задълбочат заради несъвпадение на имуществени ползи, а градивен разговор може да се окаже на практика неосъществим.

Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.

Рак
Повечето ви задължения ще са свързани с персонални неща. Добре е през днешния ден да се опитате да приключите с досадните отговорности към къщата. Може да сте малко напрегнати, добре е да се овладеете, тъй като това ще повлияе на качеството на това, което вършите

Лъв
Ако напоследък обичания човек не е в въодушевление, и Вие се досещате за повода, не се стеснявайте, да обсъдите това. Но дайте да се разбете, че в случай че всичката работа е във въпроса, който към този момент сте решили, то е по-добре, да не повдигате тази тематика още веднъж. Сега сте сходни на магнит, тъй че не е допустимо да Ви се откаже каквото и да било, и за Вашия събеседник няма никакви шансове да Ви победи в разногласието.

Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.

Везни
Ситуацията изсква ексцентрични действия и смели решения. Не разчитайте на това, че ще съумеете да удържите най-малко малко значими победи, а просто следвайте традицията и се движете по утъпканите пътеки. Не се опасявайте да притегляте вниманието върху себе си: минавайки в сянка, рискувате да изпуснете доста забавни благоприятни условия. Разногласията с околните ще са досадни, само че не прекомерно съществени, по тази причина кавгите и споровете би трябвало да избягвате. Възможна е среща с противен за Вас човек. Постарайте се да не давате воля на страстите си и не бъдете прекомерно доверчиви.

Скорпион
Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?... Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица....

Стрелец
Днес в общуването с Вашия обичан човек би трябвало да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава напълно точни препоръки и ще бъде безпогрепен знак за правилността на всички Ваши решения и действия.

Козирог
Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.

Водолей
Прекалена непримиримост, или в случай че би трябвало да сме точни - дебелоглав, през днешния ден напълно не са уместни. Това, което ще Ви бъде потребно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите съперници, анализирайте техните оферти и се съгласявайте на взаимни отстъпки! Така освен ще запазите мира, само че и ще се приближите към реализирането на своята заветна фантазия. Ще Ви зарадват доста забавни оферти. Макар че са необикновени, струва си, да ги обмислите уместно. Денят е прекрасен и с това, че разрешава да се приближите до реализацията на своята заветна фантазия, като освен това ще избегнете и прочувствените разтърсвания, и поемането на непостижими отговорности....

Риби
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР